46 reaktioner till “100-dagarsfest!”

 1. Heej, 1:orna jag tyckte att det var jätte roligt att vi fick fira eran 100 dagars fest. Jag tyckte att kakorna var goda och låtarna var bra Lycka till;) Hälsningar Max Miller 4A

 2. TACK! för att vi fick komma till eran 100 dagars fest! det var gott med fika. hoppas vi får komma nån mer gång eller att ni kommer till hos.

  Mvh Svea och Nathalie

 3. HEJ!! Det är Tuva & Tea det var väldigt roligt när vi va hos er med discot och matten…. Hoppas vi kan träffas någon gång.

 4. hej 1: an idag har vi haft en underbar dag hos er på backen, ni började och slutade festen bra, ni välkomnade, kakorna och popcornen var fantastiska. det var kul och roligt på festen. ni jobbade på jätte bra i arbetshäftena.
  hoppas ni själva hade det kul på 100 dagars festen. det var jättekul att hälsa på er igen hoppas ni har det bra:) mvh/Saga Malm i 4a

 5. Stort tack för att jag fick komma på festen!
  Tyvärr kunde jag bara vara med halva tiden. Så härliga vänner ni har i åk 4 och så bra ni jobbar tillsammans. Imponerande mycket har ni också lärt er tillsammans på 100 dagar.
  Hoppas ni dansade er varma denna dag då skolans lokaler var så kalla.
  / Anette n

 6. Tack alla elever i åk1 och 4a för att vi pedagoger fick vara med och fira 100 dagar. Det är alltid mycket förväntan,sammanhållning och lärande i våra möten.
  Inger L.

 7. Ojojojoj vilken hejdundrande fest ni haft. Det var ni verkligen värda efter så många roliga dagar i skolan och kunskapens värld.

  1. Hej Thea! Hoppas du har det jätteskönt i backen. Vi har sparat både fika och medalj till dig. Anna-Maria

 8. Det blir nog en dag som ni kommer att minnas länge! Och vad kul att ni var i tidningen och allt! Ska ni fira 200-dagen också?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *